Hlavní obsah

Čech dostal ránu do hlavy a střídal, náhradník Turnbull se stal hrdinou

LONDÝN

Zranění Petra Čecha, které utrpěl ve středečním zápase s Fulhamem není tak vážné a brankář londýnské Chelsea bude moci v příštím zápase nastoupit. V zápase 3. kola ligového poháru se hlavou střetl s protihráčem Orlandem Sá a o poločase raději střídal. Náhradní gólman Ross Turnbull se pak stal hrdinou utkání.

Foto: Marcelo Del Pozo, Reuters

Petr Čech.

Článek

Chelsea nakonec svého londýnského rivala udolala na penalty 4:3, i když hrála téměř celou druhou půli bez Alexe, který dostal červenou kartu.

"Petr šel na vyšetření, ale je v pořádku. Trochu se mu točila hlava, takže se rozhodl, že nebude riskovat," řekl kouč Chelsea Villas-Boas. "Příští zápas bude moci chytat," dodal portugalský kouč s výhledem na sobotní ligový duel proti nováčkovi Swansea.

"Po utkání jsem jel pro jistotu do nemocnice, ale nejedná se o nic vážného. Podle výsledků jde o lehký otřes mozku," vzkázal Čech fanouškům.

Náhradní gólman Chelsea Ross Turnbull kryje v Ligovém poháru penaltu Mousy Dembeleho z Fulhamu.foto: Reuters/Eddie Keogh

Náhradní gólman Turnbull se nakonec stal hrdinou zápasu. Hned po třech minutách na trávníku ho z pokutového kopu nepřekonal hostující Kasami, který trefil břevno, a v rozhodující penaltovém rozstřelu pak zlikvidoval dva pokusy.

Náhradní gólman Chelsea Ross Turnbull (vlevo) oslavuje s Ryanem Bertrandem (uprostřed) a Johnem Terrym postup do 4. kola Ligového poháru přes Fulham.foto: Reuters/Eddie Keogh

V základu nastoupili Grygera i Gecov

V dresu Fulhamu nastoupili v základní sestavě obě české letní posily Zdeněk Grygera a Marcel Gecov, jenž si odbyl premiéru v novém působišti.

Reklama

Související témata: