Hlavní obsah

Sexuání násilník Bramble má smůlu, Sunderland ho vyobcoval z kádru

SUNDERLAND

Anglickou fotbalovou Premier League otřásá další skandál. Sexuální a drogový. Obránce Sundlerlandu Titus Bramble byl policií obviněn ze sexuálního násilí a přechovávání drog. Třicetiletý bek, který kope v Sunderlandu druhou sezónu, strávil v cele patnáct hodin, podrobil se výslechu a teprve po složení kauce byl propuštěn na svobodu. Klub se od něho okamžitě distancoval a zakázal mu přístup na tréninky i zápasy.

Foto: safc.com

Titus Bramble, obránce FC Sunderland, čeli obvinění ze sexuáního násilí a přechovávání drog.

Článek

Jeden šrám už Titus Bramble v rejstříku měl, i když odsouzen nebyl. Před třinácti měsíci ho policie zatkla pro znásilnění, kterého se měl dopustit společně s bratrem Tesfayem v hotelovém pokoji v Newcastlu. Nakonec ale vyvázl bez trestu, zatímco jeho bratr byl odsouzen ke čtyřem a půl letům vězení.

Trenér řádil jako tisíc čertů

Teď třicetiletý bek čelí dalšímu maléru. Den po pondělním ligovém zápase Sunderlandu na půdě Norwiche se údajně dopustil dalšího sexuálního násilí, k němuž mělo dojít v klubu Klíč v městečku Yarm na severovýchodě Anglie. Policie ho ještě v noci zadržela, na patnáct hodin posadila do cely a přitom u něho objevila tvrdé drogy. I výpověď ženy, na níž se měl znásilnění dopustit a kterou policie pochopitelně také vyslechla, mu přitížila.

Bramble přitom žil v přesvědčení, že všechno dopadne stejně, jako v loňském roce. Klub mu tehdy pomohl, zaručil se za něho a on byl zbaven obvinění. Tentokrát se stal pravý opak. Manažer Sunderlandu Steve Bruce řádil jako tisíc čertů, neboť Bramble mu bude chybět v sobotním domácím zápase proti West Bromwich Albion, klubové vedení se od hráče distancovalo.

Bramble nesmí hrát, ba ani trénovat

„Pozastavili jsme mu činnost až do té doby, kdy bude znám výsledek policejního vyšetřování. Do té doby se nezúčastní zápasů a nebude docházet ani na tréninky mužstva,“ oznámil Sunderland na svých klubových stránkách a přidal, že se dál už nebude k celé záležitosti vyjadřovat.

"K incidentu se nebudu vyjadřovat, ale pokud fotbalisté pobírají takové peníze, jaké pobírají, mají morální odpovědnost vůči klubu, fanouškům i veřejnosti. Nemyslím, že by měli trávit čas v nočních klubnech v pondělí, úterý, středu... A zvláště ne po zápasech, které prohrají, jako se to stalo nám," čertil se kouč Sunderladu Steve Bruce. "Být já na jejich místě, osmačtyřicet hodin  bych nikam nevyšel a v hlavě si probíral, proč jsme prohráli a co udělat proto, abych podával lepší výkony."

Titus Bramble, který v Sunderlandu vydělává čtyřicet tisíc liber týdně, tím byl evidentně zaskočen.  „Myslí si, že ho klubové vedení nechalo na holičkách a je pořádně naštvaný. Byl totiž přesvědčený, že se ho zase zastanou,“ cituje anglický bulvár blízkého přítele obránce Sunderladu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články