Hlavní obsah

Redknapp by se měl k trénování vrátit dva týdny po operaci srdce

LONDÝN

Trenér fotbalistů Tottenhamu Harry Redknapp by se měl po operaci srdce vrátit na lavičku za dva týdny v utkání proti Aston Ville. Čtyřiašedesátiletý kouč původně doufal, že by mohl tým vést už v neděli s Fulhamem, lékaři mu však doporučili odpočinek.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Kouč Tottenhamu Harry Redknapp.

Článek

Redknapp, kterému lékaři při menším zákroku odstranili neprůchodnost cévy, se už léčí doma. "Už se cítím lépe a jakmile to jen trochu půjde, chci být zase na lavičce," citovala kouče agentura Reuters. "Teď ale potřebuji odpočívat a poslouchat doktory. Když dodržím jejich rady, neměl bych mít další problémy," dodal.

Zdravotní potíže lékaři u bývalého trenéra West Hamu, Portsmouthu a Southamptonu objevili poté, co si po domácím cvičení na běžeckém pásu stěžoval na bolesti na hrudi. "Ani jsem se pořádně nedostal do tempa, když se mi stáhla hruď a začal jsem mít potíže s dýcháním," uvedl Redknapp. "Nebyl to infarkt, od lékařů jsem se dozvěděl, že jsem měl problémy s cévami," dodal.

Redknapp, který už zmeškal čtvrteční zápas Evropské ligy, ve kterém Tottenham prohrál 0:1 s Kazaní, dostal po operaci nařízený odpočinek. "Přišlo to vhod, protože po víkendu je reprezentační přestávka. Pak už budu zpátky u týmu a na tréninkovém hřišti," prohlásil. Pátý celek anglické ligy Tottenham hostí Aston Villu 21. listopadu.

Reklama

Související témata: