Hlavní obsah

Pulisic měl pozitivní test na koronavirus, v derby proti Arsenalu nenastoupí

Londýn

Fotbalista Chelsea Christian Pulisic měl pozitivní test na koronavirus a zmešká nedělní derby s Arsenalem v anglické lize. Americký útočník vynechal kvůli středečnímu nálezu úvodní otevřený trénink před fanoušky na Stamford Bridge a musí být minimálně 10 dní v karanténě.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Radost hráčů Chelsea.

Článek

"Christianova absence je bohužel lehce vysvětlitelná. Měl pozitivní test a nyní je potřeba se řídit patřičnými protokoly. Nebyl na tréninku a nebude k dispozici ani v zápase proti Arsenalu," citoval The Athletic trenéra Thomase Tuchela.

Pulisic přispěl před týdnem v úvodním utkání Premier League proti Crystal Palace jednou brankou k vítězství 3:0. "Bohužel jsem měl na začátku týdne pozitivní test na covid-19. Díky tomu, že jsem ale očkovaný, nemám zatím žádné symptomy," napsal Pulisic na instagramu.

Dvaadvacetiletý útočník přišel do Chelsea před dvěma lety z Borussie Dortmund a v dresu "Blues" zatím nastřílel v 79 zápasech 18 branek. V srpnu se stal prvním Američanem, jenž si zahrál a triumfoval v evropském Superpoháru. Chelsea, která v minulé sezoně zvítězila v Lize mistrů, porazila po pokutových kopech úřadujícího šampiona Evropské ligy Villarreal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Chelsea Indonesia | Chelind 🏆 (@chel.indo)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články