Hlavní obsah

Vyhoďte ho! Frustrované fanoušky Arsenalu vytočil vlastní hráč. Je to dvojitý agent, zuří

Jsou odehrána teprve dvě kola Premier League a mezi fanoušky Arsenalu už opět roste frustrace. Při porážce v derby s Chelsea 0:2 předvedli Kanonýři na svém stadionu bídný výkon. Po další prohře a celkovém skóre 0:4 se krčí na předposledním místě tabulky. Kouče Mikela Artetu fanoušci vypískali, další hrstku soli do otevřených ran jim následně nasypal odstavený Brazilec Willian.

Foto: David Klein, Reuters

Mezi fanoušky Arsenalu opět roste frustrace.

Článek
Fotogalerie

Rozdíl v rozpoložení obou londýnských týmů je propastný. Hostujícím Blues zařídili už v první půli pohodlný dvougólový náskok navrátilec Romelu Lukaku a Reece James. To Arsenal, který přes léto už utratil za posily 130 milionů liber, téměř čtyři miliardy korun, byl téměř neškodný.

Arteta sice po utkání děkoval fanouškům za podporu, ale musel by být hluchý, aby neslyšel, jak ho příznivci vybučeli. „Musím fanouškům poděkovat. I když se věci nevyvíjely dobře, hráčům dávali podporu. Viděl jsem spoustu pozitiv mezi fanoušky a týmem," nechal se slyšet kouč.

Zlomit katastrofální start sezony nebude pro osmý tým posledního ligového ročníku zrovna lehkou záležitostí, protože už v příštím kole míří na stadion Manchesteru City.

Foto: David Klein, Reuters

Fotbalisté Arsenalu prožívají špatný vstup do sezony.

Vztek fanoušků londýnského velkoklubu navíc vzrostl poté, co část z nich zaznamenala, že záložník Arsenalu Willian lajkoval instagramový post Chelsea oznamující vítězství na Emirates Stadium. Brazilec následně svůj lajk odstranil.

Willian strávil sedm let v dresu Chelsea a minulé léto odešel do Arsenalu zadarmo. Po slušném začátku ale pod Artetovým vedením šla jeho výkonnost rapidně dolů a není divu, že se ho klub snaží zbavit. Nicméně Brazilec má s Kanonýry smlouvu ještě na další dvě sezony.

Rozzlobení fanoušci teď vedení žádají, aby po instragramovém přešlapu s Willianem ukončil smlouvu. Někteří ho nazývají dokonce „dvojitým agentem" s tím, že částí své osobnosti je vlastně stále v táboře konkurenční Chelsea. „Zbavme se těchto agentů z Chelsea," vybízel jeden z příznivců na sociálních sítích.

Arsenal už dříve angažoval bývalé opory Blues a vítěze Ligy mistrů Petra Čecha a Davida Luize.

Reklama