Hlavní obsah

Příchod Krále? Sportovní agent Souček zase úřadoval, smějí se fanoušci

Londýn/Praha

Anglická Premier League je špičkovou soutěží, kde nesmíte podcenit žádnou maličkost. Točí se v ní ohromné finance a každý z hráčů je bedlivě sledován médii i fanoušky. Příchod českého reprezentanta Alexe Krále do West Hamu však provází i řada úsměvných okolností. Fanoušci kvůli přestupu žertují na účet Tomáše Součka, který v současné éře zamířil mezi Kladiváře jako první z Čechů.

Foto: Scott Heppell, Reuters

Radost v podání Tomáše Součka.

Článek

Alex Král o odchodu do West Hamu

„Sportovní agent Tomáš Souček pokračuje v práci. Vítej v klubu alexkralcz," napsal na sociálních sítích v reakci na příchod dalšího bývalého slávisty jeden z fanoušků West Hamu. Londýnský klub je nadšený z výkonů Součka v týmu Kladivářů a fanoušci vítají každého, kdo z Edenu do jejích týmu zamíří.

Reakce fanouška si všiml i samotný Král a reakcí všechny pobavil. „Do teď jsem nevěděl, kolik agentů vlastně mám," smál se český reprezentant, který v klubu kromě Součka bude mít jako parťáka Vladimíra Coufala, dalšího bývalého slávistu. I s ním jsou Kladiváři ohromně spokojení, takže nejspíš při hledání posil vsadili na úspěšný recept a v hledáčku měli borce, co hrají v Edenu, nebo nosili sešívaný dres.

„Bramborový salát teď bude v klubu každý den," žertoval pro změnu obránce Kladivářů Arthur Masuaku v narážce na dřívější příhodu spojenou s Tomášem Součkem, kdy mu klub právě tuhle typicky českou pochoutku připravil jako odměnu za dobré výkony. Na sociálních sítích proto Čech, který byl vyhlášen nejlepším hráčem West Hamu v uplynulé sezoně, reagoval na zmíněný tweet obrázkem salátu a smějícími se smajlíky.

Reklama