Hlavní obsah

Zavři hubu! Fanoušek urážel hvězdu Manchesteru United, ta reagovala po svém

Po nedělní dramatické bitvě West Hamu s Manchesterem United v 5. kole anglické Premier League bylo při odchodu do kabin pořádně rušno. Jeden z příznivců Kladivářů křičel na francouzského záložníka United Paula Pogbu, ať „zavře tu svou zas*anou hubu.“ Ten by se zřejmě nechal vyprovokovat, kdyby ho neuklidnil asistent trenéra.

Foto: David Klein, Reuters

Paul Pogba po utkání s West Hamem čelil urážkám

Článek

Pogba se při odchodu do šaten zastavil, aby gestikuloval ke skupince fanoušků, která byla blízko hřiště. Poté zareagoval na pokřiky, které k němu dolehly o kousek dál. Jeden z příznivců domácích na něj sprostě křičel „zavři tu svou zas*anou hubu!"

Asistent trenéra Michael Carrick se hráče snažil odtáhnout do útrob stadionu, jenže Pogba ho zastavil a na nadávky ironicky koukal s otevřenou pusou. Poté se už Carrickovi povedlo svého svěřence odvést do tunelu.

Emoce na stadionu byly vypjaté poté, co domácí přišli o body v závěru utkání, kdy záložník United Lingard zvyšoval na 2:1 v 89. minutě a střídající specialista na penalty v dresu Kladivářů Mark Noble odpískaný pokutový kop v nastaveném čase neproměnil.

Pogbovi končí po sezoně na Old Trafford smlouva, ale zatím není jasné, jak to bude s jeho budoucností. Hraje ve vynikající formě. V prvních šesti utkáních si připsal hned sedm asistencí, z toho čtyři při výhře 5:1 nad Leedsem United o úvodním kole.

Reklama

Související témata: