Hlavní obsah

Tottenham získal z AS Řím talentovaného útočníka Lamelu za 30 miliónů eur

Londýn

Před očekávaným odchodem Garetha Balea do Realu Madrid posílil ofenzivu Tottenhamu také argentinský útočník Erik Lamela z AS Řím. Italský klub oznámil, že za jednadvacetiletého levonohého fotbalistu obdrží 30 miliónů eur (770 miliónů korun). Dalších pět miliónů eur může získat později na základě Lamelových výkonů.

Foto: Facebook

Argentinský talent Erik Lamela bude hrát za Tottenham.

Článek

Tottenham, který má za Balea inkasovat rekordních zhruba 100 miliónů eur, už v létě do posil investoval přibližně 90 miliónů eur. Do týmu trenéra Andrého Villase-Boase už dříve přišli španělský útočník Roberto Soldado a záložníci Brazilec Paulinho, Belgičan Nacer Chadli a Francouz Étienne Capoue.

Místo Lamely AS Řím angažoval srbského útočníka Adema Ljajiče z Fiorentiny, které za jednadvacetiletého hráče zaplatí 11 miliónů eur. S bonusy se může odstupné nakonec vyšplhat až na 15 miliónů. Ljajič hrál za Fiorentinu tři a půl roku a v italské lize dal v jejím dresu v 78 zápasech 15 gólů.

Trojnásobný argentinský reprezentant Lamela, který už při svém angažmá v Jižní Americe patřil k obrovským talentům, opouští Řím po dvou letech s bilancí 19 branek v 62 utkáních Serie A.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články