Hlavní obsah

FANTASY: Sázíme na vítězství favoritů! Liverpool, Tottenham a Arsenal potvrdí roli favorita

Další kolo anglické nejvyšší fotbalové soutěže je před námi. Tentokrát volíme ofenzivně laděnou sestavu, jelikož v Premier League padá relativně hodně gólů a moc čistých kont jsme v letošním ročníku neviděli. K největším favoritům patří Liverpool, který zajíždí na hřiště nováčka z Crystal Palace. Rozjetý Arsenal se pokusí zastavit WBA a Tottenham přivítá na svém hřišti West Ham.

Aaron Ramsey je nejlepší střelec Arsenalu.

Článek

Nejlepší obranou se chlubí Tottenham, v dosavadním průběhu soutěže obdržel pouhé dvě branky. V bráně dáváme šanci Llorisovi. Před ním se představí dvojice jeho spoluhráčů ze Spurs Dawson a Walker. Oba obránce lze pořídit za přijatelných 13,9 miliónů.

Jak jsme již zmiňovali v úvodu, pro toto kolo volíme útočné rozestavní, proto stavíme pouze tři obránce, tím třetím je Mamadou Sakho, který se zabydlel v základní sestavě Liverpoolu.

Záloze dominují hráči Arsenalu

V záloze se představí dvojice hráčů z Arsenalu. Vedle Mesuta Özila bude hrát s kapitánskou páskou Aaron Ramsey. Ten je trochu překvapivě společně s Giroudem nejlepším střelcem Gunners.  Středovou řadu doplníme Frankem Lampardem. Chelsea potřebuje po další ztrátě naplno bodovat a Lampard by mohl svou dalekonosnou střelou rozhodnout o vítězství svého celku. Posledním záložníkem je Fernandinho z Manchesteru City.

V útoku dáváme šanci Luisovi Suárezovi, který má po návratu obrovskou chuť do hry, což prokázal již minulý zápas, kdy se dvakrát zapsal mezi střelce. Parádně se trefil v zápase Ligy mistrů Negredo a také tento Španěl si vysloužil nominaci do naší sestavy.

Reklama

Související témata: