Hlavní obsah

FANTASY: Věříme hráčům Arsenalu a Chelsea! Dostane při zranění Özila šanci Rosický?

fantasy

Po týdenní pauze se nám opět hlásí Premier League. Osmé pokračování nejvyšší anglické fotbalové soutěže nám nabídne opět několik pikantních soubojů. My stavíme do sestavy hráče hlavních favoritů. Lize vévodí Arsenal pronásledovaný Liverpoolem. Tuto dvojici pak stíhá Chelsea a překvapivě i Southampton. Pojďme se nyní podívat, jací hráči si vysloužili nominaci do dalšího Fantasy kola!

Ideální jedenáctka podle redakce Fantasy.

Článek

Chelsea hostí na svém hřišti trápící se Cardiff a Petr Čech by měl potvrdit dobrou reprezentační formu a připsat si další čisté konto. Dostává tak přednost před Simonem Mignoletem, jehož Liverpool zajíždí na hřiště Southamptonu.

Volíme ofenzivní sestavu

Obranu skládáme opět ze tří hráčů. Ashley Cole nedohrál poslední ligový zápas a jeho start je i nadále v ohrožení, proto stavíme do obrany Branislava Ivanoviče. Po jeho boku se představí David Luiz spolu s jedním z nejproduktivnějších obránců ligy - Dejanem Lovrenem. Jeho Southampton inkasoval pouhé dvě branky a samotný Dejan si připsal už 41 bodů! Což je za 6 miliónů velmi dobrý nákup.

Záloze dominují hráči vedoucího Arsenalu, který přivítá na svém hřišti Norwich. Mesut Özil si přivodil v reprezentačním utkání proti Švédsku  lehké zranění kolena a jeho start je ohrožen, což by mohla být velká šance pro Tomáše Rosického, který je připraven plně k zápasu. Po jeho boku bude hru řídit Aaron Ramsey, kterého pořídíte za velmi příznivých 6,5 miliónu, na svůj účet si přitom připsal téměř 50 bodů.

Překvapení West Ham United nezopakuje

Zálohu doplní borci Manchesteru City, kteří zajíždí na hřiště West Hamu United. Ten minule šokoval vysokou výhrou nad Tottenhamem. Nevěříme však, že WHU výkon zopakuje, naopak tipujeme, že si City připíše plný bodový zisk.

V útoku dáváme šanci hráčům, kteří se ukázali velmi dobře během reprezentační pauzy. Prvním z nich je střelec ze země tulipánů - Robin van Persie, který se stal po zápase s Maďarskem nejlepším střelcem v historii Nizozemska. Romelu Lukaku vystřelil Belgii dvěma zásahy po delším půstu účast na mistrovství světa!

Reklama

Související témata: