Hlavní obsah

Chystá se rekordní přestup: Di María by měl v United převzít Beckhamovo číslo

Manchester

Britská televizní stanice Sky přišla s informací, že podle jejích zdrojů je přestup Angela Di Maríi z Realu Madrid do Manchesteru United takřka jistý. Argentinské křídlo by se mělo stěhovat na Old Trafford za částku mezi šedesáti a sedmdesáti milióny eur (zhruba 1,6 až dvě miliardy korun), což by byl v Anglii rekord. Transfer by se měl dotáhnout začátkem posledního srpnového týdne.

Foto: Robert Mayer, Reuters

Fotbalisté Manchesteru United by se brzy mohli radovat z gólů Angela Di Maríi.

Článek

Zástupci manchesterského klubu se odmítli ke spekulacím vyjadřovat. Podle Sky je však již rozhodnuté i to, v jakém dresu by měl Di María nastupovat. Pro Argentince je údajně přichystáno číslo sedm, které dříve nosili hráči jako David Beckham, Eric Cantona, Cristiano Ronaldo, George Best nebo Bryan Robson.

Šestadvacetiletý krajní záložník či útočník působí v Realu Madrid od roku 2010, kdy přišel z Benfiky Lisabon. Di María byl členem stříbrného argentinského týmu z nedávného mistrovství světa. Kvůli zranění však nemohl nastoupit do finálového klání s Německem. V dresu reprezentačního celku se také stal hrdinou olympijských her v roce 2008, kde vstřelil rozhodující gól, díky němuž jeho mužstvo získalo zlaté medaile.

Reklama

Související témata: