Hlavní obsah

Arsenal po nové smlouvě zveřejnil video s Rosickým. Wenger to od fanoušků schytává

Londýn

Trenér Arsenalu Arséne Wenger v pátek oznámil, že český záložník Tomáš Rosický bude v londýnském celku působit ještě minimálně v příští sezóně. Klub k té příležitosti zveřejnil na své facebookové stránce video s vydařenými góly českého kapitána. Pod příspěvkem se rozeběhla ohnivá diskuze, většina z diskutérů vybízí francouzského trenéra, aby Rosického častěji stavěl do sestavy.

Rosický prodloužil smlouvu v Arsenalu.

 
Článek

To byl koneckonců také důvod, proč Rosický zvažoval odchod ze slavného klubu. Ve hře byly nabídky ze Saúdské Arábie, Spojených arabských emirátů, ale také americké MLS. Spekulovalo se také, že by se kapitán národního celku mohl vrátit na Letnou. Sparťanští fanoušci už dokonce skládali finanční prostředky na jeho nákup. Pražský rodák se však nakonec rozhodl nabídky odmítnout a prodloužit smlouvu s Kanonýry.

Arsenal o prodloužení smlouvy informoval i na svém facebookovém účtu, kde publikoval video s Rosického vydařenými momenty v dresu Gunners. Fanoušci v komentářích prodloužení smlouvy kvitují s nadšením, s velkou nespokojeností se vyjadřují k Rosického malé vytíženosti. „Hanba, že příliš nehraje!" opřel se do Wengera například jeden fanoušek, jehož názor sdílelo „lajkem" přes šest set fanoušků.

„Miluju tě, Rosický... Ať hraje víc, prosím," přidal další příznivec londýnského klubu. „Nerozumím tomu, proč ho ten tvrdohlavý francouzský stařík nestaví," diví se další. „Wenger by ho měl častěji využívat místo Özila a Cazorly. Oba si občas potřebují odpočinout a Rosický je jejich skvělá náhrada," myslí si další.

Velké množství příznivců týmu z Emirates Stadium vyzývá k tomu, aby mu byla ponechána kapitánská páska až do konce jeho kariéry. Mnozí ho také nazývají hrající legendou. Většina z diskutujících se shoduje také na tom, co za všechny vyjádřil jeden z nich. „Wenger musí dát Rosickému víc prostoru. Každý vidí, že když přijde na hřiště, přináší do hry velkou pozitivní změnu."

Reklama

Související témata: