Hlavní obsah

Ostrý Fábregas! Hvězda Chelsea pykala za drsný atak

Už ten náběh vypadal hrozivě. A trefa vše dovršila, Cesc Fábregas si zle vyšlápl na soupeře v poněkud nepřátelsky laděné přípravě mezi fotbalisty Chelsea a Liverpoolu (1:0) v rámci severoamerické skupiny Champions Cupu.

Červená karta pro Fabregase

 
Článek

Estonský stoper Ragnar Klavan nepatří mezi zchoulostivělé jedince, v 70. minutě ale posila Liverpoolu z Augsburgu schytala hodně drsnou ránu. Kolíky zasáhly nepříliš chráněnou část bekovy nohy. Červená byla na místě, byť v přípravě k ní sudí nesahají zase až tak často. Obměkčování arbitra bylo marné. Fábregas se sice omlouval, ale nebylo to nic platné, musel ze hry.

„Tohle je údobí, kdy je pro hráče snadné být pozdě v souboji," omlouval kouč Chelsea Antonio Conte zákrok jedné ze svých hvězd tím, že mužstvo je nyní v přípravě a koordinace pohybů nemusí být po větší zátěži ještě úplně stoprocentní.

Fábregas s omluvou přišel po zápase i do soupeřovy šatny. „Byl v souboji pozdě. Ale největším problém pro mě je nakonec to, že v nemocnici s otřesem mozku skončil Marko Grujič," litoval srážky svého hráče s Bertrandem Traorém kouč Liverpoolu Jürgen Klopp.

Jedinou branku zápasu dal už v desáté minutě Gary Cahill.

Reklama

Související témata: