Hlavní obsah

Tohle že je hvězda United za miliardy? Kapuce na hlavě, vesta jako ze sekáče

Tohle že je nejdražší hráč světa, za kterého vysázel Manchester United tři miliardy korun a vyplácí mu více než devět miliónů týdně? Francouz Paul Pogba vyrazil v neděli do ulic Manchesteru v hodně extravagantním oblečku. Podle anglických médií připomínal postavu z filmu Star Wars. Šedočerná kombinace sice barevně ladila, vesta s kapucí na hlavě ale nevypadala zrovna luxusně a nejdražšího fotbalistu světa byste pod ní nejspíš nehledali.

Foto: Profimedia.cz

Nejdražší fotbalista světa Paul Pogba v originálním outfitu.

Článek

Trenér Mourinho dal Pogbovi na víkend volno, takže si nedělní vítězství „rudých ďáblů" 4:0 mohl vychutnat z pozice fanouška. Stejně ale Francouz vzbudil poprask a neunikl pozornosti médií. Ta si nejprve všimla, že řídil s telefonem v ruce. A dokázala ho v tu chvíli i vyfotit, takže se dá čekat, že může hvězda dostat dodatečný trest.

Ještě víc ale upoutal Pogba pozornost výstředním modelem, v němž se vydal do města, a rozhodně nepřipomínal hvězdu United. V extravagantním oblečku byl nepřehlédnutelný. Nejspíš chtěl pobavit své kamarády a známé, což se mu tedy povedlo. Zachumlaný v šále, s čepicí na hlavě a ve vestě, která nepřipomínala žádnou vyhlášenou módní značku. Tak se procházel Pogba ulicemi.

A když narazil na známé, snažil se je oslovit. Prvotní překvapení rychle vystřídaly úsměvy. Zajímavostí určitě je, že před dvěma týdny sám Pogba představil svou vlastní módní kolekci od jedné známé značky. Tenhle model z ní ale určitě nepocházel.

Reklama

Související témata: