Hlavní obsah

Hvězda odjela hledat formu na Liverpool až do Turecka, užívá si s bývalou Miss

Do ideální formy má daleko. Německý záložník i Arsenal Londýn. Kdo by ale čekal, že se bude trápit a tvrdě na sobě makat během zápasové pauzy, je na omylu. Mesut Özil se vyrazil na večeři s někdejší tureckou Miss Amine Gulseovou. Zda právě s ní se dostane do herní pohody je otázkou, zvláště když zprávy v médiích jistě četla i přítelkyně fotbalisty, německá popstar Mandy Capristo.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Opora Arsenalu Mesut Özil.

Článek

V londýnském týmu to v poslední době německému záložníkovi nejde. A trenér Wenger to cítí, hráč tak od něj dostal prodloužené volno. Özil proto neztrácel čas a vyrazil do Turecka. Po pondělním utkání FA Cupu, kdy Arsenal vyhrál na půdě Suttonu 2:0, tak na síti snapchat nesvítila fotka z oslav v šatně, nýbrž obrázek z letadla.

Za kým asi pospíchal není třeba pochybovat, jelikož je toho plný internet. Třiadvacetiletá rodačka z Götteborgu a bývalá Miss Turecka (2014) na hráče čekala s otevřenou náručí. Turecké televizi ovšem prozradila, že ji s fotbalovou hvězdou pojí jen přátelství. Už před týdnem ale po jeho boku opouštěla luxusní londýnskou restauraci...

Trenér Wenger si jen může přát, aby Özil načerpal síky, protože jeho tým čeká 4. března těžká bitva v Premier League na hřišti Liverpoolu.

Reklama

Související témata: