Hlavní obsah

Válku s fanoušky neustál asistent, v létě uteče do Turecka. Zabalí to v Arsenalu i Wenger?

Londýn

Wengerovo impérium se hroutí. Z Arsenalu nejspíš odejde jeho pravá ruka. Boro Primorac, který je trenérsky hned pod francouzským expertem podle anglických médií jednal o angažmá v Turecku. To podle všeho svědčí o tom, že by se z Emirates Stadium mohl pakovat i Wenger, po jehož odchodu volají stovky fanoušků a po chuti by byl i některým hráčům.

Foto: John Sibley, Reuters

Zdrcený kouč Arsenalu Arséne Wenger po debaklu s Bayernem v odvetném osmifinále Ligy mistrů určitě přemýšlel o rezignaci, kterou požadovali fanoušci Kanonýrů.

Článek
Fotogalerie

Francouzský manažer zatím i přes řadu krachů všechno ustál a navenek se tváří, že je připravený podepsat v klubu nový kontrakt. I vedení se zatím vyjadřuje poměrně neutrálně s tím, že dělá takové kroky, aby na tom byl Arsenal co nejlépe, a otázku budoucnosti kouče bude teprve řešit.

Jenže teď prosákla informace, že Wengerův nejbližší spolupracovník odletěl jednat o angažmá do Turecka. K dohodě s Konyasporem sice zatím nedošlo, ale už to je podle všeho signál, že by to mohl zabalit i slavný Francouz. Po jeho boku totiž funguje Primorac desítky let.

Před dvěma týdny také bylo zveřejněno, že šéf akademie Arsenalu Andries Jonker odchází do bundesligového Wolfsburgu.

Reklama

Související témata: