Hlavní obsah

To je H(h)azard! V přetahované o hvězdu létají vzduchem milióny i miliardy

Belgičan Eden Hazard si může mnout ruce. Aniž by kopl do míče, strhla se o něj v posledních dnech pořádná pranice. Zájem o jeho služby má španělský gigant Real Madrid, který hodlá bez mrknutí oka klidně přesáhnout přestupovou sumu hranici sta miliónů liber (více než tři miliardy korun). Jenže jeho současný zaměstnavatel kontruje a nechce se hvězdy vzdát. Má pro hráče nový kontrakt s týdenní mzdou přes devět miliónů korun.

Foto: Tony O'brien, Reuters

Eden Hazard z Chelsea oslavuje svou branku do sítě West Hamu.

Článek

Chystá se souboj miliónů a miliard. V přestupovém ringu se proti sobě staví Real Madrid a Chelsea. Co bude ve hře? Hvězdný záložník Eden Hazard.

Anglická média přišla s odhalením, že královský španělský klub je ochotný zaplatit za šestadvacetiletou hvězdu více než tři miliardy korun, jen aby se stal dalším z Galácticos. Bílý balet měl zájem už před rokem, ale to se Hazard rozhodl zůstat na Stamford Bridge a s Blues útočí na mistrovský titul.

Těžko říct, zda odolá vábení i tentokrát. Vedení Blues se ale snaží. V současné době bere podle smlouvy z roku 2015 v Chelsea týdně 200 000 liber. Nový kontrakt, který mu šéfové ze Stamford Bridge připravují, už počítá s vylepšenou odměnou na 300 000 liber za týden, tedy přes devět miliónů korun, a k tomu by byly ve smlouvě i další bonusy.

Reklama

Související témata: