Hlavní obsah

Bizarní Čechův zákrok! Jako volejbalista zasmečoval balón na břevno

Praha

Pánové, takhle smečuje Petr Čech! Chytit padající míč do ruky? Ne. Český gólman Arsenalu diváky i spoluhráče notně překvapil a vyděsil, když si málem dal originální vlastní gól. Zasmečoval balón do břevna vlastní branky, od něhož se odrazil na roh... Pro Kanonýry však všechno dobře dopadlo. Hudersfield porazili 5:0 a Čech si tak připsal již třetí čisté konto za sebou a celkově 197. v Premier League.

Foto: John Sibley, Reuters

Čechova riskantní smeč pobavila Anglii. Fanoušci Arsenalu i spoluhráči zatrnuli, brankář měl ale štěstí a trefil vlastní břevno...

Článek
Fotogalerie

Rychle se přibližuje vysněné dvoustovce. Bezproblémový duel s Hudersfieldem byl pro gólmana další nulou do sbírky.

„Důležité vítězství, které se nerodilo tak lehce, jak napovídá výsledek. Zápas byl poměrně těžký až do druhého gólu," poukazuje Petr Čech na svém webu.

Arsenal vedl po gólu Lacazetteho gólu z 3. minuty, další trefu přidal až v 68. minutě střídající Giroud. Pak se strhla kanonáda. „Během velmi krátké doby jsme dali tři góly a bylo hotovo. Jsem rád, že jsme získali tři body a těší mě i čisté konto a důležitý zákrok ve druhé půli za stavu 1:0," poukazuje Čech na moment, kdy prudkou střelu vykopl špičkou nohy.

Reklama

Související témata: