Hlavní obsah

Paris St. Germain odmítl nabídku Barcelony za Neymara

Barcelona

Barcelona dostala košem a naděje Brazilce Neymara na letní přesun na Camp nou je zase o něco menší. Slavný útočník je tak dál hráčem PSG. Francouzský celek podle médií odmítl poslední nabídku, která by mu za sedmadvacetiletého fotbalistu vynesla 136 milionů liber, záložníka Ivana Rakitiče na přestup a Ousmana Dembélého na roční hostování.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Naděje brazilského fotbalisty Neymara na přestup do Barcelony je zase menší. Pařížský klub odmítl poslední nabídku z Camp Nou.

Článek

"Od začátku vědí, co chceme, a stále se k tomu ani nepřiblížili," řekl rozhlasové stanici RMC mluvčí Paris St. Germain. Transakci navíc vyloučil i manažer Dembélého, který prohlásil, že francouzský mistr světa se nikam stěhovat nebude a že se chce prosadit v Barceloně. Na transfer je čas do 2. září, kdy se uzavře přestupové okno.

Pařížský klub se před pár týdny nechal slyšet, že hvězd má v kádru dost, takže jediné, co jej zajímá jsou hotové peníze. Barcelona nicméně zkouší, zda vedení klubu nezmění názor. Podle listu The Sun by nakonec v Paříži mohli přání z Camp Nou vyslyšet, jen odstupné by mělo být o osmnáct milionů liber vyšší. Barca by tedy musela přihodit o půl miliardy víc.

Neymar do Paříže přišel před dvěma lety právě z Barcelony, která za něj zaplatila 222 milionů eur a udělala z něj nejdražšího fotbalistu světa. S Paris St. Germain má brazilský reprezentant, který kvůli zranění v nové sezoně ještě nehrál, smlouvu do roku 2022, ale dal najevo, že chce odejít.

Reklama

Související témata: