Hlavní obsah

Koller: Možná se do reprezentace vrátím

PRAHA

Konečně také jedna dobrá zpráva pro český fotbal! Po dokonalém zemětřesení českého národního týmu, po němž byli z kádru vyřazeni tři ze čtyř útočníků povolaných na kvalifikační dvojzápas ve Slovinsku a se Slovenskem, se zdá, že bude nedostatek zkušených forvardů. Nejlepší střelec české historie Jan Koller však dává naději. „Kdybych byl osloven, tak bych o tom přemýšlel,“ prohlásil.

Článek

Reprezentační celek je po drtivém rozhodnutí výkonného výboru ČMFS bez trenéra, realizačního týmu, ale také bez útočníků. Z forvardů nominovaných na poslední kvalifikační dvojzápas totiž zbyl pouze mladíček Tomáš Necid. Obrátit se nový kouč bude moci i na Romana Bednáře. Jeho West Bromwich však v posledních dnech nezažívá zrovna oslnivé období a z nejprestižnější anglické soutěže pravděpodobně sestoupí.

Sport.cz se již ve čtvrtek pokoušel sestavit národní tým bez potrestaných hříšníků. Vedle Necida, Bednáře a Lafaty byl nominován právě Koller, který se s reprezentací rozloučil po evropském šampionátu v roce 2008. Vytáhlý útočník z Ruska se nechal slyšet, že nad návratem hůl ještě definitivně nezlomil.

„Teď je mrtvé období, další kvalifikace se hraje až v září a spekulovat je předčasné. Ale máme tu krizovou situaci a v případě, že by ten postih trval a já byl osloven, tak bych o tom přemýšlel,“ řekl útočník Samary deníku Sport.

Připustil však, že nyní se touto otázkou nezaobírá. Vše se bude odvíjet od dalších událostí. „Nemá to cenu, záležet bude na novém trenérovi a na tom, koho bude mít k dispozici. A pochopitelně taky na mojí formě, musím mít pocit, že můžu pomoct,“ dodal skromně šestatřicetiletý Koller.

Po negativním rozpoložení, které se českým týmem rozlévá po zásadním rozhodnutí výkonného výboru a po neustále odkládaném návratu na trávník Tomáše Rosického, tak přichází první pozitivní zpráva. Koller na český národní celek nezanevřel!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články