Hlavní obsah

Ronaldo a Zidane znovu spolu! tvrdí ve Španělsku. Juventus spekulace popírá

Schyluje se ve fotbalovém světě k dalšímu velkému třesku? Po týdnech mlčení o budoucnosti bývalého nejlepšího světového hráče a později úspěšného kouče Zinédina Zidana, který koncem května rezignoval na post trenéra Realu Madrid, přišel španělský portál Libertad Digital s horkou novinkou. Francouzský mistr světa z roku 1998 prý bude následovat hvězdného Cristiana Ronalda do Juventusu Turín!

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo a Zinédine Zidane znovu pohromadě? V Juventusu, tvrdí španělský portál.

Článek

Společně získali s Bílým baletem tři triumfy v prestižní Champions League a aktuální držitel Zlatého míče, jenž přestoupil z Realu do celku italského šampióna za 112 miliónů eur a upsal se mu na čtyři roky, by se mohl se svým trenérem sejít. Podle španělského internetového serveru by měl Zidane působit v Juventusu v roli poradce sportovního ředitele klubu Giuseppeho Marotty. Ale nejdříve od října, do té doby hodlá slavný „Zizou" odpočívat.

Šestačtyřicetiletý Zidane černobílý dres Staré dámy oblékal během své oslnivé kariéry v letech 1996 - 2001 a vybojoval v něm dva ligové tituly a dvakrát si zahrál finále Ligy mistrů.

Potvrdí se spekulace a bude spolupráce slavné dvojice pokračovat? Vedení Juventusu na přímý dotaz deníku Tuttosport popřelo jakýkoliv záměr slavného trenéra angažovat.

Reklama

Související témata: