Hlavní obsah

Ronaldo v šoku! Vyšla najevo část smlouvy s údajně znásilněnou Američankou. Jaké zranění jí způsobil?

Praha

Tohle už je vážné! Zprvu nepříliš propíraná událost údajného znásilnění Američanky Kathryn Mayorgaové hvězdným Cristianem Ronaldem, jež se mělo odehrát v roce 2009, totiž nabírá na obrátkách. Německý deník Der Spiegel, který jako první tuto informaci přinesl, totiž přišel s dalšími podrobnostmi. A slavnému Portugalci to rozhodně nepomůže.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo se dostal do dalších problémů

Článek

Údajné znásilnění se mělo odehrát v hotelovém pokoji v Las Vegas červnu roku 2009. Ronaldo měl v té době pětadvacetiletou ženu zatáhnout do ložnice a análně znásilnit. Její mlčení si pak měl koupit částkou 8,3 miliónu korun.

"Důrazně popírám nařčení mé osoby. Znásilnění je odporný zločin, který jde proti všemu, kým jsem a v co věřím. Stejně tak, jako jsem odhodlaný očistit své jméno, odmítám také živit mediální cirkus vytvořený lidmi, kteří se na mně hodlají zviditelnit," hájil se Ronaldo.

Teď se však hvězda Juventusu dostává do dalších problémů. Periodikum totiž přineslo část smlouvy mezi Ronaldem a Mayorgaovou, kterou oba podepsali. Po vyplacení částky za mlčení měly být veškeré kompromitující materiály včetně mailové komunikace a písemností zničeny. To se však zjevně nestalo.

Je to slavný sportovec, plakala žena

Žena celý incident ohlásila na policii, jméno pachatele však neuvedla. To potvrzují i další zveřejněné informace, podle kterých Američanka po údajném znásilnění na policii opravdu volala. V slzách měla sdělit, že byla znásilněna veřejně známou osobou a že je to sportovec.

Celou událost mělo definitivně uzavřít výše zmiňované mimosoudní vyrovnání. Ve smouvě  má být Ronaldo podepsán jako pan D a Mayorgaová jako paní P. "Byl to jen přátelský sex, chtěla to," hájil se hvězdný Portugalec.

V dokumentu, s kterým Der Spiegel přišel, však na šesti stránkách líčí nejen detaily z údajného znásilnění, ale mají se zde popisovat i zranění, které měla v té době opora Manchesteru United své oběti způsobit. Dále se zde má objevovat i věta, ve které se Ronaldo zavazuje poskytnout ženě výsledky testu na sexuálně přenosné choroby.

"Je jisté, že dokument je pravý. To nevyvracejí ani právní zástupci Ronalda," píší autoři článku, kteří jako důkaz přikládají fotografie dokumentu s podpisy jak fotbalové hvězdy, tak Mayorgaové.

Proč se k celému incidentu znovu po letech vrací, vysvětluje dnes čtyřiatřicetiletá žena strachem o možné další oběti.

Reklama