Hlavní obsah

Oslava s holým zadkem. Fanoušci v euforii strhli z hvězdy i trenýrky

Řím/Praha

Euforie, možná i extáze. Střelec gólu uháněl k fanouškům, aby s nimi oslavil senzační trefu v deváté minutě nastavení, kterou připravil v italské lize favorita o vítězství. Utkání mezi Laziem a Sampdorií skončilo 2:2. Rozdivočelý kotel mohl v návalu šílenství vybouchnout, z Rickyho Saponary fanoušci strhali oblečení. A tak byl k vidění hodně netradiční moment, kdy měl střelec holý zadek. „99 způsobů oslavy," glosoval vše na sociálních sítích fotbalista.

Foto: Profimedia.cz

Záložník fotbalové Sampdorie Janov Ricky Saponara v euforii po gólu skončil skoro nahý.

Článek

Porážka byla blízko. Lazio vedlo nad Sampdorií 2:1 a běžela už devátá minuta nastavení. Jenže pak se hosté z Janova dočkali a dosáhli senzačně na vyrovnání. A začalo peklo. Fanoušci šíleli a šťastný střelec k nim uháněl, co mu síly stačily, aby se s nimi ze zásahu podělil o radost. Vyskočil na ochozy a kdyby to šlo, nejspíš by ho kotel roztrhal. Každý si chtěl na hrdinu v dresu Sampdorie sáhnout. Ale jen u toho nezůstalo.

Šestadvacetiletý hráč skončil málem nahý, v euforii ho totiž chtěli fandové připravit o dres i trenýrky. Fotografům tak nemohlo uniknout, že gól nakonec slavil s nahým zadkem. „Děkuji všem spoluhráčům, kteří se mnou v té bláznivé chvíli byli. Zejména pak Lorenzu Tonellimu, byl to jeho nápad," smál se fotbalista. „Možná jsme měli štěstí, ale nic to nemohlo změnit, jak jsme byli šťastní. Běžel jsem k fanouškům za brankou a přišel o všechno," smál se Saponara, který vyfasoval od sudího žlutou kartu.

Reklama

Související témata: