Hlavní obsah

Obránce Heidenreich je blízko prodloužení v Bergamu

Senzační novinka pro český fotbal letí světem. Český fotbalista David Heidenreich by měl i nadále působit v Bergamu, se kterým v uplynulé sezoně vyhrál italskou ligu hráčů do 19 let. Devatenáctiletý obránce s nováčkem Ligy mistrů jedná o nové dlouhodobé smlouvě.

Foto: Sport.cz

Mistrovský titul je doma! Český fotbalový talent David Heidenreich získal v dresu Atalanty Bergamo titul v italské soutěži Primavera.

Článek

V polovině června slavil český talent titul v soutěži Primavera, když jeho Bergamo vyhrálo nad Interem Milán 1:0. "Bylo to úžasný," zářil štěstím fotbalista. Teď je blízko další významné události v kariéře.

"Jsme blízko podpisu dlouholeté smlouvy, která je odměnou za Davidovu práci a vývoj v uplynulé sezoně," řekl Pavel Pillár ze společnosti Sport Invest, která Heidenreicha zastupuje.

Talentovaný obránce je odchovancem Teplic, odkud do Itálie odešel už v šestnácti letech. V uplynulé sezoně pravidelně nastupoval v primaveře a několikrát si zatrénoval i s prvním týmem. Za dva týdny se představí na mistrovství Evropy hráčů do 19 let v Arménii, kde povede českou reprezentaci jako kapitán.

Reklama

Související témata: