Hlavní obsah

Nová role CR7? Komiksový Ronaldo zachraňuje celý svět proti padouchům

Když hvězda, tak se vším všudy. Tedy i s vlastním komiksem. Na český trh přichází kniha s názvem Cristiano Ronaldo uvádí Striker Force 7, jejímž autorem je sám slavný fotbalista. CR7 teď nezachraňuje pouze čest své země na vrcholných šampionátech, ale také celý svět. „Vždy jsem obdivoval superhrdiny,“ netají obdiv ke kategorii, do níž sám patří...

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Cristiano Ronaldo byl pošesté vyhlášen nejlepším fotbalistou roku v anketě Globe Soccer Awards.

Článek
Fotogalerie

Hrdiny komiksů se stali již nejrůznější fotbalisté. Lídr Juventusu Turín nemohl zůstat stranou.

„Jsem nadšený, že se budu moct podílet na tvorbě komiksu. Stejně jako fotbal, tak i superhrdinové spojují kultury a lidi z celého světa. Proto mě velice těší, že se skrze projekt propojí obě mé vášně," říká Cristiano Ronaldo na adresu nového titulu z vydavatelství Mladá fronta.

Ivan Trojan - Hrdinové

Český fotbal byl rychlejší. Již na podzim 2017 vyšla kniha s ilustracemi a komiksy Hrdinové. Promovalo ji zdařilé video, v němž se herec Ivan Trojan originálně převtěluje ve svého oblíbeného Antonína Panenku.

Pokud jde o Ronalda, nejspíš asi nevíte, co znamená SF7. Jedná se o tajnou mezinárodní agenturu, která udržuje celosvětový mír. Chrání planetu před monstry, padouchy, vetřelci, šílenými vědci a obecně všemi blázny, kteří mají megalomanské plány na ovládnutí světa.

Cristiano se teď poprvé objevuje v komiksu inspirovaném stejnojmenným animovaným seriálem.

Reklama

Související témata: