Hlavní obsah

Ledová sprcha pro Ronalda! Nekupujte ho, to nejlepší má už za sebou, radí Realu experti

Bude to senzace fotbalového léta? Nebo se jen média honí během doby, kdy fotbalové soutěže zastavila celosvětová pandemie koronaviru, za senzacemi? Experti teď každopádně řeší, zda se po sezoně slavný Cristiano Ronaldo vrátí do Realu Madrid. „Má tam pořád otevřené dveře, vůbec by mě to nepřekvapilo, kdyby se vrátil," navnadil fanoušky Jose Fonte, kamarád fotbalové hvězdy, že by značka CR7 zářila v další sezoně v barvách Bílého baletu. Odpověď médií ve Španělsku však musela být pro Ronalda ledovou sprchou. "To nejlepší má za sebou, nekupujte ho, myslete na budoucnost," vzkázal list As vedení Realu.

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo prý uvažuje o návratu do Realu Madrid. Španělská média však radí Realu Madrid, aby už hvězdu neangažoval.

Článek
Fotogalerie

Pětinásobný vítěz Zlatého míče strávil v Madridu devět úspěšných let, kdy posbíral osm trofejí, včetně čtyř vítězství v Lize mistrů. Pak v roce 2018 odešel do Juventusu Turín za sto milionů liber. V novém působišti na triumf v Champions League ale pětatřicetiletý fotbalista marně čeká, Stará dáma ho angažovala právě kvůli úspěchu v Lize mistrů.

A z úst expertů teď zaznívá, že to nejlepší v kariéře už má Portugalec za sebou, i když na sobě pořád tvrdě maká. Bilance 53 nastřílených gólů za 75 utkání je skvostná, jenže nejspíš se čekalo, že bude CR7 ještě lepší, a tak se diskutuje o tom, zda se v létě bude stěhovat. I Juventus pocítil dopady pandemie koronaviru a počítá. Pokud by Portugalce prodal za 50 milionů liber a k tomu se zbavil jeho královské mzdy (týdenní plat 510 000 liber), byl by v kase italského klubu slušný balík peněz.

Vše teď podpořil i Ronaldův krajan Fonte, když pro talkSPORT řekl, že možnost odchodu hvězdy do Realu Madrid není výmyslem. „Cristiano miluje Madrid, to vím jistě. Miluje Real, který je jedním z nejlepších klubů na světě, pokud není vůbec nejlepší. Má tam mnoho přátel a dveře do Realu má vždycky otevřené," svěřil se Fonte. „Nebyl bych překvapený, kdyby se tam vrátil."

Španělská média ale zmrazila nadšení fanoušků v Madridu. Podle nich si šéfové klubu uvědomují, že se nedá očekávat, že v pětatřiceti letech Ronaldova výkonnost poroste. List As uvedl, že se Real bude spíš dívat do budoucnosti a obrovské peníze utratí spíš za Paula Pogbu a Kyliana Mbappého. Právě mladého Francouze označil kouč Zinédine Zidane za jedničku na seznamu letních posil pro Bílý balet.

Pomohl by podle vás fotbalista Cristiano Ronaldo ještě Realu Madrid?
ano
72,1 %
ne
27,9 %
Celkem hlasovalo 9654 čtenářů.

Reklama

Související témata: