Hlavní obsah

Fotbalisté Sassuola se v pondělí chystají trénovat v klubu. Dobrovolně

Sassuolo plánuje jako první italský fotbalový tým v pondělí návrat k tréninku. Obnovení sportovních aktivit v profesionálních klubech tento týden povolilo vedení regionu Emilia-Romagna, pokud budou lidé dodržovat odstup a hygienická pravidla. Další ligové kluby z tohoto regionu Parma a SPAL Ferrara ale zatím vyčkávají, až se vedení Serie A a vláda shodnou na konkrétním postupu pro návrat.

Foto: Profimedia.cz

Stadion fotbalistů Sassuola opět ožije.

Článek

Pro fotbalisty Sassuola bude zatím trénink v klubovém centru dobrovolný. "Hráči budou mít povolený přístup jen na hřiště, kde budou muset dodržovat rozestupy. Vstup do vnitřních prostor jako jsou šatny, tělocvičny a kanceláře, bude zakázán," uvedl klub v prohlášení.

Na tréninky bude dohlížet lékařská služba, další zaměstnanci nebudou mít do klubového centra přístup. "Individuální tréninky budou dopoledne od pondělí do pátku, šestice hráčů se budou střídat po hodinách na třech hřištích, kde každý bude mít svou polovinu," popsali plánovaný systém.

Povolení vrátit se od pondělí k tréninku v klubovém centru má i Neapol. Vedení klubu ale zatím neuvedlo, že možnost využije.

Reklama