Hlavní obsah

Nedvěd podle manželky zvažuje prodloužení smlouvy v Juventusu

ŘÍM

Česká hvězda Juventusu Pavel Nedvěd si možná ještě o rok prodlouží kariéru. Šestatřicetiletý záložník několikrát naznačil, že po sezóně s fotbalem skončí, podle manželky Ivany je však možné, že s turínském klubem prodlouží smlouvu o další rok.

Článek

"Když ho v pondělí po zápase všechno bolí, tak říká, že na konci sezóny skončí," řekla manželka držitele Zlatého míče z roku 2003 pro italský Tuttosport. "V úterý ale tvrdí, že si to ještě rozmyslí a ve středu už hledá pero, aby podepsal prodloužení smlouvy," uvedla.

Nedvěd konec kariéry zvažoval již několikrát, pokaždé však s Juventusem o rok prodloužil smlouvu. Před touto sezónou českého záložníka k pokračování přiměl postup Staré dámy do Ligy mistrů, protože Nedvěd chtěl, aby ho ve slavné soutěži viděl hrát jeho syn.

O Nedvědově budoucnosti by se mělo rozhodnout v březnu, kdy by měl s klubem začít jednat o možném prodloužení smlouvy. Trenér Claudio Ranieri několikrát zopakoval, že by měl rád bývalého kapitána české reprezentace v týmu i v příští sezóně.

Reklama

Související témata: