Hlavní obsah

Nedvěd popřel spekulace o možném prodloužení kariéry

TURÍN

Fotbalový záložník Pavel Nedvěd dementoval spekulace italského tisku, podle kterých se chystá prodloužit smlouvu v Juventusu Turín a pokračovat v kariéře. Popřel současně sobotní informace deníku Tuttosport, že to naznačila jeho manželka Ivana.

Článek

Podle Tuttosportu manželka držitele Zlatého míče z roku 2003 dala najevo, že bohatá kariéra bývalého kapitána české reprezentace nemusí v létě po vypršení současně smlouvy skončit. Deník uvedl, že se o možném prodloužení smlouvy bude jednat v březnu příštího roku.

Nedvěd ale všechny spekulace odmítl. "Za prvé manželka s nikým o mé kariéře nemluvila. Za druhé o tom, jaká bude moje budoucnost, jsem s Juventusem už domluven," uvedl fotbalista, aniž by naznačil, zda jeho spolupráce s italským velkoklubem bude pokračovat v roli funkcionáře.

Informace, že Nedvěd možná setrvá v klubu i po skončení kariéry, se objevují již delší čas. Fotbalista nechává vše na zástupcích turínského celku. "Je pouze věcí Juventusu, kdy to bude chtít zveřejnit," tvrdí Nedvěd.

Reklama

Související témata: