Hlavní obsah

Fotbalisty AC Milán i s Beckhamem hlídala na tréninku speciální jednotka

DUBAJ/PRAHA

Zvýšená bezpečnostní opatření provázely první trénink anglického reprezentanta Davida Beckhama v dresu milánského AC v Dubaji. Hvězdy italského celku, včetně českého reprezentanta Marka Jankulovského, hlídá dokonce speciální jednotka s výcvikem pro přežití. Chvílemi se zdálo, že se jedná spíše o vojenský výcvikový tábor než trénink fotbalistů.

Článek

Trenér Carlo Ancelotti je v Dubaji se svými svěřenci na herním soustředěním, které zakončí přátelské utkání proti bundesligovému Hamburku s Davidem Jarolímem. S týmem poprvé trénovala i nejnovější posila Rossoneri David Beckham. Právě jeho přítomnost by mohla přilákat možný teroristický útok, proto tak přísná bezpečnostní opatření.

Ty se podle serveru Gulf News vyrovnají těm, která měl při loňské návštěvě Spojených arabských emirátů americký prezident George Bush. Na hráče na každém kroku dohlíží okolo čtyřiceti příslušníků speciální jednotky.

Beckham se chce udržet v kondici

Beckham je v italském klubu na hostování z Los Angeles Galaxy během tříměsíční pauzy zámořské MLS. Hlavním důvodem Beckhamova rozhodnutí posílit milánský tým je udržení kondice pro potřeby národního celku, v jehož dresu odehrál 107 reprezentačních utkání.

S pobytem v Dubaji je nadmíru spokojený i viceprezident milánského celku Adriano Galliani, protože se mu podařilo uzavřít novou sponzorskou smlouvu s aerolinkami Fly Emirates. Dosavadní kontrakt bude navýšen o plných 100 procent z původního jednoho miliónu euro ročně na dva milióny (více než 53 miliónů korun).

Reklama

Související témata: