Hlavní obsah

Italským fotbalem otřásla tragédie!

Lecce/Praha

Tragická zpráva zasáhla italský fotbal. Třetiligový rozhodčí Daniele De Santis a jeho partnerka Eleonora Mantaová se stali obětí vraždy. Dosud neznámý pachatel je začátkem týdne ubodal v jejich bytě v městě Lecce. Motiv hrůzného činu se zatím nepodařilo objasnit.

Foto: Sport.cz

Italský sudí Daniele De Santis je po smrti, stal se obětí vraždy.

Článek

Třiatřicetiletý arbitr Serie C Daniele De Santis a jeho partnerka byli v pondělí ubodáni ve svém bytě. Podle italských médiích svědci z místa činu tvrdí, že viděli z budovy prchat podezřelou osobu, která měla na zádech batoh a v ruce držela nůž.

Totožnost a motiv pachatele jsou zatím neznámé. Svědci ovšem uvedli, že slyšeli partnerku sudího křičet na útočníka jeho jméno. Místní policie se případem intenzivně zabývá.

Podle listu La Repubblica útočníka zachytily bezpečnostní kamery a vyšetřovatelé záběry analyzují. Podezřelý muž má na nich ale zakrytou tvář.

Santis byl v Itálii uznávaným rozhodčím. Pískal třetí nejvyšší soutěž mezi dospělými a juniorskou Serii A. Zástupci fotbalového svazu na Twitteru uvedli, že se jednalo o odvážného a pokorného muže, kterého čekala slibná budoucnost.

Reklama

Související témata: