Hlavní obsah

Fotbalista Cassano byl po operaci srdce propuštěn z nemocnice

MILÁN

Italský útočník Antonio Cassano z AC Milán byl v sobotu večer propuštěn z nemocnice. Devětadvacetiletého fotbalistu, který se v pátek podrobil operaci srdce, podle listu Gazzetta dello Sport čekají dva až tři týdny absolutního klidu.

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

Útočník AC Milán Antonio Cassano se raduje z branky.

Článek

"Všechna vyšetření dopadla dobře, pustili jsme ho domů. Ale vzhledem k tomu, že je mu devětadvacet, je slavný a bude se kolem něj točit hodně lidí, tak bude velmi těžké, aby dodržel naprostý odpočinek," řekl lékař Nereo Bresolin z milánské nemocnice, kde Cassana operovali.

Bývalý útočník Realu Madrid, Sampdorie Janov a AS Řím byl v nemocnici od minulé soboty, kdy měl po utkání v italské metropoli problémy s řečí, viděním i hybností. "Postaral se tady docela o rozruch, přeci jen to nebyl obyčejný pacient," uvedl Bresolin.

Na Cassana, který by se měl k fotbalu vrátit zhruba za čtyři až šest měsíců, si vzpomněli i v jeho někdejším klubu Realu Madrid. Hráči "Bílého baletu" před dnešním zápasem s Pamplonou nastoupili na hřiště v dresech s nápisem "Forza Cassano" a číslem 19, které italský reprezentant nosil během působení ve Španělsku.

Reklama

Související témata: