Hlavní obsah

VIDEO: Hamšík utekl slavit proměněnou penaltu do šatny. Gól však neplatil

NEAPOL

Jednu ze svých vyhlášených show chtěl v úterní dohrávce italské fotbalové ligy mezi Neapolí a turínským Juventusem předvést slovenský reprezentant v neapolských službách Marek Hamšík. Poté, co v 16. minutě ostře sledovaného duelu překonal z penalty hostujícího gólmana Buffona, utekl z trávníku do šatny, aby se vzápětí vracel na hřiště s pocitem triumfátora s dlaněmi u uší. Tak, aby slyšel vděčný řev neapolských tifosi.

Článek

Jakmile se ale Hamšík vítaný nejen diváky na Sao Pauli, ale i svým argentinským spoluhráčem Garganem na trávník vrátil, sklaplo mu. Sudí Tagliavento totiž nechal pokutový kop opakovat, neboť jeden z domácích fotbalistů vběhl při Hamšíkově exekuci předčasně do pokutového území.

K reprízované penaltě se postavil opět Hamšík a Buffonovu bránu přestřelil. Truchlit však nemusel, neboť šest minut poté branku přece jen dal. Hlavou a regulérní.

V hodně divokém zápase, v němž domácí vedli dvakrát dvougólovým rozdílem, se body nakonec dělily, neboť duel skončil remízou 3:3. Juventus tak po úterní dohrávce zůstal v čele tabulky s dvoubodovým náskokem před AC Milán a Udinese, Neapol je šestá a ztrácí na Starou dámu devět bodů.

Reklama

Související témata: