Hlavní obsah

Gól! Slavné jméno Drogba je zpátky a má nabito

Milán/Praha

Má v sobě instinkt zabijáka! A na kontě teď i první gól v profesionálním fotbale. Ve střeleckých statistikách po letech znovu září jméno Drogba. Fanoušci nemusejí mít strach, že by se na stará kolena někde rozstřílel někdejší bombarďák Chelsea Didier Drogba, na trávníku ovšem začal zářit jeho dvacetiletý syn Isaac. Prosadil se při svém třetím startu ve čtvrté italské lize.

Foto: Profimedia.cz

Fotbaloví fanoušci by měli zpozornět, v profesionálním fotbale už zase střílí góly kanonýr Drogba. V Itálii si otevřel střelecký účet syn legendárního bombarďáka Isaac. Na snímku je se svým otcem Didierem.

Článek

Když je na hřišti Drogba, je to záruka, že budou padat góly. Didier Drogba jich nastřílel za londýnskou Chelsea pořádnou porci. A v modrém dresu, který ve fanoušcích mohl vyvolat vzpomínky na Blues, skóroval také dvacetiletý syn bývalého reprezentanta Pobřeží slonoviny. Prosadil se zatím v italské Serii |D.

Drogba zblízka uklidil míč do sítě Caronnese a gól slavil hlasitým křikem, který snad museli slyšet, v nadsázce míněno, i na Ostrovech. Mladík byl původně součástí mládežnické akademie Chelsea. Nakonec ale zamířil do francouzského Guingampu, kde dřív působil také jeho otec. Loni se ale mladíka klub zbavil, aniž by mu dal jedinou šanci a Drogba mladší se tak od února pokouší prosadit v Itálii.

Média připomínají, že zatím sice vstřelil jen první gól v profesionálním fotbale, pokud se však potatil a má v sobě i zlomek genů svého otce, mohla by jej čekat zajímavá kariéra. Drogba starší byl obrovskou hvězdou. S Chelsea slavil mistrovské tituly i triumf v Lize mistrů. Jeho syn je ve čtvrté italské lize, pokud ovšem bude střílet góly dál, expertům to jistě neunikne.

Reklama

Související témata: