Hlavní obsah

Trenér Conte a hvězda Interu se pohádali, druhý den na tréninku padaly rány

Argentinská hvězda Lautaro Martínez a kouč Interu Milán Antonio Conte se do sebe slovně pustili ve středečním utkání Serie A proti AS Řím. Třiadvacetiletý fotbalista nesl s velkou nelibostí fakt, že ho italský stratég poslal jako náhradníka do hry, aby ho po pouhých 42 minutách znovu stáhl ze hřiště. Následovala slovní přestřelka u lavičky. Novopečení mistři italské ligy nakonec situaci vyřešili s humorem. Druhý den na tréninku se obě znesvářené strany udobřily přátelským zápasem v boxerských rukavicích.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Fotbalista Interu Milán Lautaro Martínez zuří poté, co ho trenér Antonio conte stáhl ze hřiště.

Článek

Během středy to ale na idylku v týmu zrovna nevypadalo. Martínez naskočil do hry ve 35. minutě duelu na San Siru za zraněného Alexise Sáncheze. Jenže na hřišti se zas tak dlouho neohřál.

Už v 77. minutě kouč Conte za stavu 2:1 pro domácí sáhl k dalšímu střídaní a Martíneze poslal zpět na lavičku. Argentinec to nesl hodně těžce. Kamery zachytily jeho zlý pohled, kterým legendárního Conteho počastoval. Fotbalista ještě následně stihl nakopnout lahev a pak mezi oběma muži došlo k slovní přestřelce.

Nálada v týmu novopečených mistrů Serie A je ale zjevně dobrá. Druhý den na tréninku si totiž Conte s Martínezem střihli boxerský zápas. Legrační vsuvku v podobě zápasu v rukavicích uvedl tradičním způsobem útočník Lukaku.

Fotbalisté Interu Milán jsou italskými mistry podevatenácté. Titul si zajistili už začátkem května čtyři kola před koncem ligy.

Reklama

Související témata: