Hlavní obsah

Inter Milán jako další náhradu za Lukakua získal Correu z Lazia

Mistrovský Inter Milán jako další náhradu za hvězdného útočníka Romelua Lukakua angažoval argentinského fotbalistu Joaquína Correu z Lazia Řím. Sedmadvacetiletý reprezentant bude v novém působišti nejprve rok hostovat a poté se transfer změní automaticky v přestup.

Foto: Profimedia.cz

Joaquín Correa posílí Inter Milán

Článek

Do metropolitního klubu nejprve poputuje pět milionů eur plus výkonnostní bonusy až do výše jednoho milionu, za trvalý přestup pak Inter zaplatí dalších 25 milionů eur (téměř 640 milionů korun). Sedmadvacetiletý Correa v Interu prošel lékařskou prohlídkou a jako nová tvář v týmu doplní Edina Džeka.

Šestinásobný argentinský reprezentant Correa hrál za Lazio od příchodu ze Sevilly v roce 2018. V klubu měl smlouvu platnou do roku 2024 a odehrál za něj 117 soutěžních zápasů s bilancí 30 gólů. Přestupem do Interu následoval se zpožděním trenéra Simoneho Inzaghiho, který po minulé sezoně v Laziu převzal tým italských šampionů po Antoniu Contem.

Belgickou hvězdu Lukakua pustil Inter do Chelsea za 115 milionů eur. Pětatřicetiletého bosenského kanonýra Džeka získal bezplatně stejně jako tureckého reprezentanta Hakana Calhanoglua.

Reklama

Související témata: