Hlavní obsah

Nezastavitelný Gigi! Legendární Ital drtí jednoho spoluhráče za druhým

Legendární italský gólman Gianluigi „Gigi“ Buffon je i ve svých třiačtyřiceti letech k nezastavení. Po odchodu z Juventusu se vrátil do Parmy, kde začínal chytat a od prvního kola Serie B nastupuje v základní sestavě. Spoluhráčům umí být stále na hřišti oporou, mimo něj je však drtí jednoho po druhém...

Foto: @gianluigibuffon, Twitter

Gianluigi Buffon.

Článek

Občas je třeba se trochu uvolnit a nemyslet pořád jen na fotbal. Italský veterán ukázal, že je velký hračička. Před pár týdny na svých sociálních sítích sdílel video, na kterém školí jednoho svého spoluhráče za druhým v klasické dětské hře „kámen, nůžky, papír."

Postupně se utkal s šesti svými spoluhráči a každého porazil. Jeho zápal pro hru a reakce po zisku bodu se snad rovnají jeho radosti po zisku titulu mistra světa v roce 2006 s Itálií. Nadšení ho neopustilo ani po pár dnech, kdy sdílel pokračování.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

A Gigi v něm opět nezaváhal a udržel si svou neporazitelnost. Fanoušci jsou z jeho radosti u vytržení. „To jeho nadšení! On je prostě úžasný, jde naplno prostě do všeho," chválí ho.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

Buffon v dosavadním průběhu letošní sezony vychytal Parmě v druhé nejvyšší italské soutěži dvakrát čisté konto. To však byla zatím její jediná vítězství. Po dvou triumfech, třech remízách a dvou prohrách figuruje tým v tabulce zatím na 12. příčce.

Reklama