Hlavní obsah

Hvězda si užívá dovolenou, jde to i bez hlavy

Neapol
Aktualizováno

Na hřišti nic takového neuvidíte, ale na pláži, tam je možné všechno. Známý obránce si zařertoval s fanoušky, když zveřejnil na sociálních sítích fotku, kde pózuje s hlavou v podpaží a užívá si dovolenou. Zkrátka, někdy je třeba pustit všechno z hlavy a někdy ji i na chvíli odložit...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Neapole Marek Hamšík (vlevo) a Raúl Albiol.

Článek

Fanoušci museli zírat, obránce italské Neapoli Raúl Albiol, se s tím zrovna nemazlí a dovolenou si užívá na plný plyn. Na internet teď dokonce vyvěsil fotku bez hlavy. Tedy jeho hlava na obrázku je, jen na místě, kde by ji nikdo nečekal. Tedy nikoliv na krku, ale v podpaží. Španěl tak možná vyděsil některé příznivce Neapoli, když na pláži vsadil na známý vtípek, kdy to může vypadat, že si prostě sundal svoji vlastní hlavu.

 

Se nos fue la cabeza @alicia_roig23 @carmensaizm @jroig18 😱

Příspěvek sdílel uživatel @raulalbiol33,Čen 17, 2017 v 5:01 PDT

Pravdou je, že tohle se mu na trávníku nestane. Neapol bojovala v italské lize ve špičce, nakonec brala třetí místo a Raúl Albiol tak má za sebou celkem povedený rok. Jednatřicetiletý bek si vyrazil užít volna k moři a zdá se, že mu ke štěstí nic nechybí. Možná také během léta změní dres. Zájem je o něj na Ostrovech, kde se mluví o nováčkovi Premier League Newcastlu a také o Swansea.

Reklama

Související témata: