Hlavní obsah

Schick si v Římě zavařil, když mluvil o přestupu do většího klubu. Musel na kobereček k řediteli AS

Řím

Reprezentační útočník Patrik Schick, který působí v italském AS Řím, si pořádně zavařil prohlášením, že doufá, že jednou přestoupí do většího klubu, v kterém bude vydělávat ještě více peněz. Jednadvacetiletý fotbalista, který do římského klubu přišel letos v létě po přestupové anabázi ze Sampdorie Janov, to uvedl v rozhovoru pro časopis Reportér. Vše musel nyní vysvětlovat klubovým šéfům a zařadil zpátečku. Své výroky korigoval.

Foto: Radek Malina, Právo

Útočník Patrik Schick

Článek

Podle italských médií již měl se Schickem kvůli zmíněnému článku pohovor sportovní ředitel AS Monchi a s hráčem si hodlá promluvit rovněž trenér Eusebio Di Francesco.

Schick dnes na facebooku napsal, že je šťastný a pyšný na to, že je v Římě. "Nikdy jsem nepomyslel na odchod," uvedl bývalý hráč Sparty a Bohemians, za kterého zaplatil italský vicemistr 42 miliónů eur (přes miliardu korun). Kvůli zdravotním problémům nastoupil za AS zatím jen jednou a odehrál 15 minut. "Dělám všechno pro to, abych byl co nejdřív zpátky na hřišti a myslím jen na jednu věc: Dát to nejlepší našemu týmu! Forza AS Řím!!!!!!!!!!" Všechno doplnil srdíčky v klubových barvách AS.

V minulém ročníku dal v dresu Sampdorie 13 gólů a upoutal pozornost řady velkých klubů. Původně měl namířeno do Juventusu, ale z přestupu sešlo. Jako destinace, které jsou nad římským celkem, v rozhovoru pro Reportér jmenoval Real Madrid, Barcelonu či Manchester United.

Po zveřejnění vysvětlujícího vyjádření na sociální síti se dočkal mohutné odezvy, kdy po pár necelých dvou hodinách reagovaly na Schickova slova skoro dvě stovky lidí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články