Hlavní obsah

Cagliari - Udinese 2:1Český reprezentant nadchl Itálii parádním sólem, prohru však neodvrátil

Udine
Aktualizováno

Fotbalisté Udine prohráli v italské fotbalové lize podeváté v řadě, tentokrát v Cagliari 1:2. Úvodní gól Udine připravil po parádní sólové akci český reprezentant Antonín Barák, jenže Cagliari dvěma góly skóre otočilo a získalo důležité body v boji o udržení.

Foto: Fabio Murru, ČTK/AP

Český fotbalista Jan Barák si v dresu Udinese v poslední době moc fotbalové radosti neužívá. Fanouškům předvedl v duelu s Cagliari alespoň parádní sólo, po němž jeho tým skóroval. Nakonec ale zápas prohrál.

Článek

Barákova parádní chvíle přišla v jedenácté minutě. Český reprezentant postupoval s míčem po levém křídle, unikl dvěma protihráčům a přes dalšího soupeře předložil ideální přihrávku pro Lasagnu. Ten neměl problém dostat hosty do vedení. Jenže to nakonec byla poslední radost, co si Udinese v utkání užilo. Cagliari totiž za chvíli vyrovnalo a šest minut před koncem vstřelilo i vítězný gól.

Udinese si tak připsalo devátou prohru v řadě a už je jen šest bodů nad pásmem sestupu. Navíc další týmy z druhé poloviny tabulky budou svá utkání 32. kola teprve dohrávat. Barák, který v Česku hrál za Příbram a Slavii, zaznamenal v této sezóně Serie A šest gólů, nyní má na kontě i tři asistence.

Italská fotbalová liga - 32. kolo
Cagliari - Udine 2:1 (21. Pavoletti, 84. Ceppitelli - 11. Lasagna)
Chievo - FC Turín 0:0
FC Janov - Crotone 1:0 (20. Bessa)
Bergamo - Inter Milán 0:0

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.