Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Baroš se cpe do historie, oslňuje i virtuóz Hušbauer

Král víkendu je jasný, navíc když se 36letý Milan Baroš stal za posledních 60 let čtvrtým nejstarším hráčem v soutěži, který dokázal vstřelit hattrick. Útočník ostravského Baníku samozřejmě nechybí v ideální sestavě 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Hned tři zástupce dodala rozjetá Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Ostravský kanonýr se proti Příbrami rozšoupl. Za posledních 60 let se najdou jen tři starší borci než Baroš, kteří dokázali v ligovém zápase vstřelit tři góly. Laco Pavlovič za Prešov (1963/64), Karel Jarolím za Bohemians proti Benešovu (1994/95) a Libor Došek za Slovácko proti Dukle (2015/16). Na první gól Barošovi nahrál obránce Pazdera.

Při chuti je stále Hušbauer. Lídr sešívaných se minule blýskl mimořádným slalomem a teď proti Opavě zase nádherným volejem. Vysoký standard si drží další jeho spoluhráči, třeba obránce Deli nebo záložník Sýkora.

Plzeň má tři cenné body z Hané, kde její obranu držel olomoucký odchovanec Hubník. Spartě přisoudil tři body v duelu se Slováckem spasitel Tetteh, další šance už brankář Daněk pochytal.

Skvělou střeleckou formu má teplický Vaněček, dvakrát se trefil i v Liberci. Konaté zase přispěl Mladé Boleslavi k prvním bodům v Karviné, do někdejší formy se vrací zlínský útočník Beauguel.

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Daněk (Slovácko) - Pazdera (Ostrava), Deli (Slavia), Hubník (Plzeň) - Konaté (Mladá Boleslav), Hušbauer (Slavia), Sýkora (Slavia), Tetteh (Sparta) - Baroš (Ostrava), Vaněček (Teplice), Beauguel (Zlín).

Reklama