Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Autor gólu do znělky, lapač penalty i ruský kalašnikov

Žádné střelecké hody se na většině stadiónů nekonaly, ale parádní trefy se našly. A takový gól slávisty Stocha by se klidně mohl dostat do nejedné znělky. Slovenský záložník sešívaných nechybí v ideální sestavě 11. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Nečekaným střelcem se pak stal obránce Ďurica, který se postaral o vítěznou branku poslední Dukly.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 11. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Slavia dala zapomenout na porážku v Ostravě a v Edenu dominovala. Pozoruhodnou bilanci potvrdil obránce Bořil, v lize dal tři góly v kariéře - a všechny Příbrami. Trefu kola pak bombou zdálky vystřihl jeho spoluhráč Stoch. Na dálku mu konkuroval třeba stoper Ďurica, který se stal v Karviné nečekaně precizním exekutorem přímého kopu. Další oporou Dukly tam byl Doumbia.

Klokani pokazili Opavě její loučení s brněnským azylem. Tři body trefil Nečas a brankář Valeš je pohlídal, když lapil penaltu. Mladoboleslavský Komličenko dál pálí jako kalašnikov, bod s Baníkem však musel až v nastavení a v oslabení zachraňovat Mareš.

Olomouc zabrala, cenný skalp Sparty nese výrazný podpis obránce Jemelky či záložníka Housky. Jablonec si poradil se Slováckem a skvělou formu posledních dnů znovu potvrdil Jovovič.

Sestava 11. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Valeš (Bohemians) - Jemelka (Olomouc), Ďurica (Dukla), Bořil (Slavia) - Stoch (Slavia), Houska (Olomouc), Mareš (Mladá Boleslav), Doumbia (Dukla) - Nečas (Bohemians), Komličenko (Mladá Boleslav), Jovovič (Jablonec).

Reklama