Hlavní obsah

Měla čtvrtku, fixy a velké přání. Hvězda Sparty malou fanynku vyslyšela a nadchla

Praha

Bravo, tohle se mu povedlo! Gól sice Jihlavě nedal, přesto by si právě Václav Kadlec zasloužil po ligovém duelu největší potlesk. Za další důkaz, že fotbal nejsou jen souboje o míč, góly a body. Často lze divákům nabídnout ještě víc a sparťan, který se na Letnou vrátil s nevděčnou nálepkou nejdražšího hráče české soutěže, to v neděli ukázal. Obdaroval nápaditou malou fanynku.

Foto: Twitter

Mladá fanynka si moc přála mít dres Václava Kadlece doma. A tak si o něj napsala.

Článek

Jedno je jasné, na letošní narozeniny už nikdy nezapomene. Malá fanynka sparťanského útočníka Václava Kadlece na kusu papíru požádala svůj idol o dres. A dostala ho i s podpisem!

Důvodem byly narozeniny malé dívenky. Nejprve však bylo třeba útočníka z hlediště zaujmout. A to hrdinka příběhu nejspíš s pomocí rodičů vyřešila originálně. Vyrobila transparent, který nebyl k přehlédnutí.

„Káco, dáš mi po zápase dres, prosím? P.S. Ve čtvrtek mám narozky!"

No řekněte, šlo takové naléhavé žádosti odolat? Samozřejmě nešlo, Kadlec dívence po zápase svůj dres s podpisem věnoval a takový dárek už nemůže nic trumfnout.

Sympatické gesto zachytil také twitterový účet Sparty s výstižným popiskem: Čtvrtka - 5 korun, fixa a pastelky - 30 korun, dostat dres - však vy víte...

Reklama

Související témata: