Hlavní obsah

Klokani se lídra nebojí. S kamerami na hrudi mu ukazují celý svůj trénink

Praha

Čekají v Ďolíčku soupeře nejtěžšího, vedoucí Plzeň. Předem se však fotbalisté Bohemians Praha 1905 před derniérou ligového podzimu nevzdávají. A klidně favorizované Viktorii představují něco ze své předzápasové kuchyně. Jeden z tréninků někteří hráči absolvovali s GoPro kamerami na hrudi a na klubovém webu všem zájemcům představují, jak taková příprava na duel s půlmistrem vypadá.

Trénink fotbalistů Bohemians s kamerou GoPro

 
Článek

Ne každý příznivec fotbalu si dokáže představit, jak trénink profíků probíhá. V jaké intenzitě a v jakém tempu se musejí hráči na trávníku obracet.

Klokani jim teď vyšli vstříc. David Bartek, Milan Jirásek a Michal Švec si na hruď vzali kamery a absolvovali s nimi celý trénink. K nim se přidal ještě brankář Viktor Budinský, a tak představa může být úplná.

Bohemka se chystá již na druhý duel proti svému nedávnému trenérovi Romanu Pivarníkovi, na podzim v Plzni remizovala 1:1. Sobotní zápas se hraje od 19:45, přímý přenos vysílá ČT sport a on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz. Již od pěti odpoledne budou v Ďolíčku probíhat Vánoce s Klokanem.

Reklama

Související témata: