Hlavní obsah

Kat Sparty do Slavie? Sešívaní nabízejí skoro 80 miliónů korun

Praha

Uzávěrka fotbalových přestupů se blíží a podle zákulisních informací chystá Slavia velký transfer. Sešívaní podali nabídku ve výši 3 miliónů eur (téměř 80 miliónů korun) na ghanského útočníka Crvene Zvezdy Bělehrad Richmonda Boaykyeho, jenž sestřelil Spartu dvěma góly v 3. předkole Evropské ligy.

Foto: Marko Djurica, Reuters

Stane se Richmond Boakye v blízké době miláčkem slávistických fanoušků?

Článek

Jak pikantní! V kvalifikaci o Evropskou ligu se stal katem Sparty a teď by posílil konkurenční Slavii. Možné to je. Sešívaní totiž mají o útočníka CZ Bělehrad Boaykyeho eminentní zájem.

Podle informací přilétla z Edenu nabídka ve výši 3 miliónů eur, nicméně srbský tým požaduje o milión více. Navíc Pražané nejsou jediným týmem, kdo se o ghanského forvarda zajímá. Ve hře je i bundesligový nováček Hannover 96 či dánský mistr FC Kodaň.

Čtyřiadvacetiletý hráč vystřídal během kariéry několik italských týmů například FC Janov, Sassuolo, Atalantu, mihl se i v Juventusu, nicméně za něj si nikdy nezahrál. Na začátku letošní sezóny přestoupil jako volný hráč z Latina Calcio do Crvene Zvezdy. V těchto dnech se připravuje s ghanskou reprezentací.

V minulých dnech se také spekulovalo o odchodu dvou slávistických opor Simona Deliho a Michaela Ngadeua. Nicméně jejich setrvání potvrdil slávistický boss Jaroslav Tvrdík.

„Mají platné smlouvy a nevidím jediný důvod pro jejich uvolnění. Nabídka na hráče neznamená jeho odchod," napsal na twitter.

Uzávěrka fotbalových přestupů končí dnes o půlnoci.

Reklama