Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kdepak Sparta, po derby se Slavia vydává stíhat Plzeň

Praha

Skóre sice bylo dlouho vyrovnané, sešívaní však měli v derby navrch a bitvu o Prahu nakonec jistě ovládli. Měli větší srdce a vášeň, a tak není divu, že dodali hned čtyřlístek svých reprezentantů do ideální sestavy 7. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Dva hráče dodala vedoucí Plzeň, která dál soutěži vládne.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a ČTK

Sestava 7. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Čisté konto, nejvíc vyhraných soubojů a nejpřesnější přihrávky. Co víc byste chtěli od stopera v derby? Slávista Jugas se takto předvedl, sešívaní však měli ještě řadu dalších hrdinů. Hlavně kapitána Škodu, který skóroval hned dvakrát, ale o první gól přišel. Pak také pilného záložníka Stocha. A v neposlední řadě exsparťana Hušbauera, který svou první trefou bývalému týmu od příchodu z Letné podtrhl marnost Sparty.

Vedoucí Plzeň může být dál klidná. Brankář Kozáčik vychytal výhru i nad Zlínem, skóre otevřel kapitán Kolář. Nadále se ovšem daří i Olomouci, jejíž záložník Zahradníček dvakrát skóroval v Karviné. A také Liberci, jemuž k výhře v Brně přispěl obránce Karafiát.

Po návratu do Jablonce ožil útočník Tecl, který se dvěma trefami proti Jihlavě posunul do čela tabulky střelců. Holenda se zase dvěma góly postaral o výhru Dukly nad Baníkem. A obránce Chaluš trefil Mladé Boleslavi tři body na Slovácku.

Sestava 7. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Chaluš (Mladá Boleslav), Jugas (Slavia), Karafiát (Liberec) - Zahradníček (Olomouc), Kolář (Plzeň), Hušbauer (Slavia), Stoch (Slavia) - Tecl (Jablonec), Holenda (Dukla), Škoda (Slavia).

Reklama