Hlavní obsah

Další čilá výměna mezi Spartou a Libercem. Kapitán Lvíčat se vrací na Letnou

Aktualizováno

Ještě před zahájením zimní fotbalové přípravy dochází ke změnám na trase mezi Spartou a Libercem. Na Letnou se vrací záložník Jiří Kulhánek, naopak na zkoušku do Slovanu odchází Daniel Köstl z juniorky a Tomáš Wiesner, který působil na podzim ve Vlašimi. Oba kluby avizují novinky na svých webových stránkách.

Foto: Sport.cz

Jiří Kulhánek v dresu Sparty.

Článek
Fotogalerie

Pohyb mezi Nisou a Letnou neustává. Liberec si přes zimu pořídil ze Sparty nového trenéra Davida Holoubka a také asistenta Jiřího Jarošíka.

Nyní se přidávají i hráčské šachy. Na Letnou se vrací defenzivní záložník Jiří Kulhánek, který se během podzimu na hostování v Liberci vypracoval mezi nejdůležitější hráče Slovanu. V reprezentaci do 21 let se dokonce stal kapitánem. V lize Kulhánek zatím odehrál 11 utkání, teď se ve čtvrtek trochu překvapivě zapojí do přípravy s áčkem Sparty.

Slovan ovšem bez mladých hostů z Letné nezůstane. Do Liberce odchází Daniel Köstl, jenž překonal zdravotní problémy a rozehrával se v Juniorské lize. Stihl také oba zápasy proti Liverpoolu a Eindhovenu v Premier League International Cupu a v druhém utkání dal gól.

U Nisy ho pak doplní také Tomáš Wiesner. Na podzim hostoval v druholigové Vlašimi a rovněž jeho kouč Vítězslav Lavička povolal mezi Lvíčata. Otázkou je pak případné další hostování zkušeného sparťana Lukáše Váchy ve Slovanu.

Pokud jde o Spartu, její obránce Mario Holek bude i na jaře hostovat v Dukle.

Reklama

Související témata: