Hlavní obsah

Chomutov - Poruba 3:1Chomutov si upevnil druhé místo v první lize

Praha

Hokejisté Chomutova zvítězili v předehrávce 3. kola nadstavby první ligy doma nad Porubou a upevnili si po třetí výhře za sebou druhou pozici. Před třetím Přerovem i čtvrtým Vsetínem mají Piráti náskok pěti bodů a za vedoucím Motorem České Budějovice zaostávají o 24.

Článek

Chomutov, který loni po čtyřech letech sestoupil z extraligy, se ujal vedení ve čtvrté minutě v přesilové hře díky brance Tomáše Pituleho. V závěru úvodního dějství zvýšil Nicolas Hlava. Po 89 sekundách závěrečné části zkorigoval stav v početní výhodě Jiří Zdeněk, ale ve 46. minutě upravil v další přesilovce Viktor Lang na konečných 3:1.

V Třinci se dohrával duel 9. kola o účast v předkole play off mezi Frýdkem-Místkem a Sokolovem, který se měl hrát ve středu, ale byl kvůli havárii chladícího zařízení haly Polárka odložen. Frýdek-Místek vyhrál nad nováčkem a posledním celkem tabulky 3:1 a posunul se na 11. místo o skóre před Třebíč. Na desátý Prostějov ztrácí čtyři body a má ještě tři zápasy k dobru.

Dohrávka 3. kola nadstavby 1. hokejové ligy - o pořadí v play off:
Chomutov - Poruba 3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Branky: 4. Pitule, 19. Hlava, 46. Lang - 42. Zdeněk. Rozhodčí: Souček, Hucl - Belko, Horažďovský. Vyloučení: 3:3. Využití: 2:1. Diváci: 1696.
Dohrávka 9. kolo nadstavby první hokejové ligy - o účast v předkole play off:
Frýdek-Místek - Sokolov 3:1 (2:0, 0:1, 1:0), hráno v Třinci
Branky: 8. Bartko, 17. Š. Novotný, 60. P. Kafka - 28. J. Vrána. Rozhodčí: Obadal, Pilný - Lukš, J. Novák. Vyloučení: 2:5. Bez využití. Diváci: 202.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články