Hlavní obsah

Porubu povede v první lize Kamil Kašťák

OSTRAVA

Novým koučem prvoligových hokejistů VOKD Poruba bude Kamil Kašťák. Dvaačtyřicetiletý bývalý trenér Mostu se dohodl s vedením ostravského klubu na spolupráci s tím, že taktovky se chopí příští pondělí po skončení základní části soutěže.

Článek

Bývalý hokejový reprezentant a účastník dvou olympijských her svým příchodem ukončí záskok generálního manažera Petra Fabiána, který mužstvo převzal po odstoupení trenéra Jana Vavrečky. "Nějaká domluva existovala od minulého týdne, teď jsme to jen dotáhli do konce. Kamila Kašťáka znám řadu let, myslím si, že jeho trenérské metody by u nás mohly platit," řekl Fabián.

Po vzájemné dohodě Fabián odkoučuje ještě poslední dva zápasy Poruby v základní části proti Brnu a Chrudimi a pak předá funkci svému nástupci. "Chce co nejlépe poznat mužstvo a hráče, na oba zápasy se podívá z tribuny a mezitím si ještě dořeší nějaké osobní věci," dodal Fabián.

Poruba se od začátku sezony potácí v dolní polovině tabulky. Aktuálně okupuje předposlední patnácté místo s minimálním náskokem před posledními Benátkami.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články