Hlavní obsah

Před prvoligovým play-off lákají kluby fanoušky na statisíce či limuzíny

PRAHA

Až 100 tisíc korun čeká na diváky v Chomutově, kteří budou vylosováni a trefí 21 z třiceti puků do sítě. Usednout do VIP lóže nebo se podívat se do šatny Ústeckých Lvů mohou fanoušci Slovanu. Poukázku na dvě vstupenky obdrží diváci v Brně, kteří si nechají dva dny před sv. Valentýnem odebrat krev. Favorité první ligy nezahálejí, lákají fanoušky na blížící se play-off první ligy.

Foto: Michal Eger/www.hc-kometa.cz

Vedení brněnské Komety hlásí na první zápasy play-off vyprodáno.

Článek

"Každý pár, kterému bude během celého čtvrtka v Transfúzním oddělení a Krevní bance Fakultní nemocnice Brno odebrána krev, dostane poukázku na dvě vstupenky na čtvrtfinále play-off," hlásí v Brně akci ´Červená z modré na svatého Valentýna´. Na zápasy Komety je již před začátkem prvních soubojů play-off vyprodáno. Brněnští fanoušci již vymýšlejí nové chorály a teší se na soupeře v prvním kole, kterým bude nevyzpytatelná Olomouc.

Oficiální stránky brněnského klubu oznamují obdivuhodný zájem fanoušků o vyřazovací boje. "Dva dny před zápasem dojde k případnému doprodeji vstupenek, které si nevyzvednou příznivci soupeře," pyšní se v městě pod Špilberkem.

Na hokej v Ústí limuzínou

Vítěz základní části první ligy z Ústí nad Labem oslovuje diváky možností usednout do lóže pro výjimečné hosty VIP, nakouknout do kabiny Ústeckých Lvů či nechat se zvěčnit na fotografii s oblíbeným hráčem. "To vše a mnohem více si můžete nyní splnit! Stačí napsat nejoriginálnější vzkaz přímo do šatny," vzkazuje ústecké vedení svým příznivcům před čtvrtfinálovým soubojem s překvapením předkola play-off Benátkami nad Jizerou.

"Na hokej můžete přijet jako pravá celebrita exkluzivní limuzínou. Řidič vás doveze až před brány Zlatopramen Areny," mohou se těšit výherci v Ústí nad Labem. "Během zápasu se můžete zdarma občerstvit. Oslavit vítězství můžete v restauraci, kde na vás bude čekat večeře v hodnotě 500 korun zdarma," hlásí ústecký web.

Chomutovská soutěží o 100 tisíc

V Chomutově se snaží získat další diváky do ochozů soutěží o jackpot sto tisíc korun. "Také už Vás nebaví poslouchat každý den zprávy o finanční krizi? Nás také ne a proto jsme se rozhodli, že v průběhu play-off jednomu z vás vyplatíme skvělou prémii," oslovují v Chomutově potencionální návštěvníky vyřazovacích bojů.

"Stačí jediné, trefit do hokejové branky vždy alespoň 7 puků z 10 pokusů ze tří různých vzdáleností. Tlačit Vás bude časový limit patnáct sekund na každé pozici," zní vysvětlení nejvyšší výhry v historii chomutovských hokejových soutěží. "Finanční krize zmítá půlkou světa, avšak v Chomutově si jeden fanoušek může přijít na krásných sto tisíc korun v hotovosti," oznamují marketingový tah oficiální stránky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články